Om oss

Advokatdirekte AS

Vårt advokatfirma bistår privatpersoner og selskaper med rådgivning og prosedyrebistand.

Advokatdirekte AS har hovedkontor på Lillestrøm. Vi har også tilgang til kontor i Oslo, hvor mange av våre klienter fra mange år tilbake bor. Vi holdt før til i Oslo på Storo/Nydalen. Vårt advokatfirma har god kompetanse innen de fleste av de sentrale rettslige områder, samt spesialkompetanse innen en rekke felt.Vårt advokatfirma bistår privatpersoner og selskaper med rådgivning og prosedyrebistand.I møte med våre klienter legger vårt advokatfirma alltid vekt på høy faglig kvalitet, tilgjengelighet og god service som juridisk og strategisk kompetansepartner.

Vi er løsningsorienterte og søker å skape gode resultater og verdier for våre oppdragsgivere. Det er viktig med en grunnleggende forståelse av både faktum og av jus. Et langt liv bidrar til at vi har sett de fleste utfordringer og har således den nødvendige erfaringsbakgrunn.

Advokat Kenneth Jøranli
Kenneth Jøranli

Jeg har 20 års erfaring med å løse forskjellige problemstillinger. Jeg er der for deg, personlig og god faglig oppfølging er av stor viktighet for meg. Jeg har ledet et middelsstort advokatfirma og har således sett det meste.

Våre ansatte

Advokat Kenneth Jøranli
Kenneth Jøranli

Advokat / Partner

Gunnar Ligaarden

Advokat

Shumaila Ashraf

Advokat

Nida Sultany

Advokatfullmektig

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle