Shumaila Ashraf

Advokat

Shumaila jobber hovedsakelig med familierett, fast eiendom, erstatningsrett, arbeidsrett og barnevern. Hun har erfaring fra forsikringsbransjen og kan bistå med eierskiftesaker tilknyttet salg og kjøp av bolig.

Shumaila har master i rettsvitenskap fra Universitet i Oslo. Hun har bred prosedyreerfaring i skilsmisse og barnefordelingssaker fra Advokatdirekte AS. Hun har erfaring fra eierskiftesaker og ansvarssaker fra Crawford & Company og erfaring med fast eiendom fra Statens Kartverk.

Hun fikk tildelt en ambassadørpris som årets kvinnehelt for arbeidet hun har gjort på området under en kvinnekonferanse arrangert av Internasjonal helse- og sosialgruppen.

Medieomtalte Juridiske Seire og Samfunnsengasjement

Shumailas arbeid har vunnet henne medieoppmerksomhet i flere høyprofilerte saker. Hun har også markert seg med suksesshistorier som inkluderer omgjøring av vedtak hos UDI og NAV, og hennes faglige bidrag har vært anerkjent i media, inkludert hennes arbeid med franchisen i Eie. Se hennes omtale her.

I tillegg ble Shumailas ekspertise fremhevet i en oppsiktsvekkende sak med Mattilsynet, hvor hun forsvarte klientens interesser under krevende omstendigheter. Denne saken understreker hennes evne til å navigere i komplekse regulative landskap og beskytte sine klienters rettigheter mot offentlige institusjoner. Les mer om Mattilsynet-saken her.

Shumailas stemme og ekspertise resonnerer også utenfor rettssalen; hennes bidrag til juridisk diskurs og samfunnsdebatter har blitt hørt på NRKs landsmøte. Lytt til hennes innslag på NRK her

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle