Avtalerett og eiendomsrett

Mangel ved bolig

Hvis det oppstår problemer i forbindelse med kjøp og salg av fast eiendom kan du få bistand når det gjelder råd om dine plikter og sikring av egne rettigheter. Enten du er selger eller kjøper, vil vi kunne bistå med juridisk rådgivning og bistand til å løse konflikter mellom kontraktsparter og andre parter.

Kjøp og salg

Vi bistår med kontraktsdokumenter og vi kan fungere som rådgivere ved avhending av fast eiendom. Dette kan være bebygde eiendommer, eller eiendommer under utbygging.

Bygging og entreprise

Advokatdirekte AS har kompetanse med byggesaker og inngåelse av entrepriseavtaler. Vi bistår med å få de rette godkjennelser og med å lose byggeprosjektene trygt i havn til prosjektet er fullført.

Drift og endringer

Vi bistår ved etablering av borettslag og eierseksjonssameier. Vi har kompetanse vedrørende spørsmål om seksjonering/reseksjonering, utarbeidelse av vedtekter, samt forvaltning og drift av sameier og næringseiendommer.

Husleieforhold

Advokatdirekte AS bistår ved utleie av nærings- og boligeiendom, samt husleietvister.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle