Skadeerstatning

Personskade

Hvis du har blitt utsatt for en trafikkulykke eller skadet på arbeidet, kan du ha krav på skadeerstatning. Det samme gjelder dersom du er feilbehandlet ved en helseinstitusjon.

Erstatning

Det som kan erstattes er blant annet: lidt tap, reduserte inntekter og pensjon, behandlings – og pleieutgifter, oppreisningserstatning og erstatning for tapt livsutfoldelse (ménerstatning).

Bistand

Advokatdirekte AS bistår med å fremme krav ovenfor forsikringsselskap og skadevoldere, samt med å prosedere erstatningssaker for domstolene. Vi kan også bistå forretningsklienter og andre næringsdrivende med å håndtere erstatningskrav som blir rettet mot dem.

Vår bistand omfatter alle stadier i erstatningssaken: Vi undersøker om det foreligger ansvarsgrunnlag, om det er årsakssammenheng mellom en skadevoldende handling og helseplagene. Vi sjekker hvilke forsikringsdekninger som er relevante, hva som skal erstattes og om det foreligger foreldelse.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle