Arbeidsrett ved oppsigelse

Advokatdirekte AS bistår både arbeidstakere og arbeidsgivere. Vi yter generell rådgivning om arbeidsrett og prosederer saker. I arbeidsforhold er det viktig å kjenne sine rettigheter og plikter, både som arbeidsgiver og arbeidstaker. Vi har kompetanse innenfor individuell så vel som kollektiv arbeidsrett.

Advokatdirekte AS bistår blant annet med følgende innen arbeidsrett:

Rådgivning

Vi bistår med å utarbeide og forhandle arbeidsavtaler, gjennomføre omstillinger, permitteringer og nedbemanninger, ta stilling til ulike pensjonsordninger og til problemstillinger knyttet til avskjedigelse og oppsigelser, omorganiseringer og oppsigelser på grunn av arbeidstakers forhold ved for eksempel fravær, manglende kompetanse og sykdom. Det kan også være spørsmål om arbeidstid eller endring av arbeidsoppgaver.

Oppsigelse / avskjedigelse

Ved oppsigelse og avskjedigelse er det fort gjort å gjøre feil. Her er det mange fallgruver og en arbeidsgiver eller arbeidstaker som ikke har forholdt seg korrekt i forhold til regelverket, vil fort måtte betale mye for dette. Advokatdirekte AS kan spare en arbeidsgiver for vesentlige utgifter og bryderi ved å bistå i en slik prosess. På samme måte kan det fort lønne seg for en arbeidstaker som trues av, eller som blir oppsagt eller avskjediget, å la oss bistå seg med rådgivning i prosessen og i forhandlingene om å finne gode løsninger.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle