Nettsvindel og bedrageri

Det er ikke til å komme unna at internett byr på store muligheter for uærlige personer. Du kan være bare et lenkeklikk unna å havne i alvorlige problemer. Phishing, der svindlere sender e-poster med tilbud om store lotterigevinster er noe av det vanligste vi kan oppleve. Her kan du narres til å oppgi informasjon du ikke bør gi videre. Det kan tenkes du har kjøpt noe i god tro over nett, men opplevd å ikke få det du trodde du kjøpte.

Man utsettes også for falske kampanjer på Facebook og i andre sosiale medier. Det beste er å lære seg hvilke knep svindlere bruker, og sjekke grundig når du kommer over tilbud som ser for gode til å være sanne ut.

Å bli utsatt for svindel og bedrageri, enten på internett eller i den virkelige verden, er en belastning for den som opplever det. De eventuelle økonomiske aspektene er en stor del av dette, men det virker også inn på deg mentalt. Om du har opplevd bedrageri skal du vite at Advokatdirekte tar saken din.

Advokatdirekte bistår deg i saker som omhandler nettsvindel. Vi har god kompetanse på området, og hjelper deg ut av situasjonen du har kommet i.

Kontakt oss i dag om du har blitt utsatt for nettsvindel eller bedrageri.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle